INTERNET SEGURA

Actualment internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d'informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals.
Les característiques actuals d'internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors que són especialment vulnerables respecte d'altres persones que vulguin aprofitar-se'n.
Per aquest motiu, el Departament d'Interior ha elaborat un pla per prevenir la ciberdelinqüència en l'àmbit dels adolescents i els joves, amb l'objectiu d'informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials; donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa internet, i oferir un canal de contacte entre la policia i els pares, els educadors i els joves.
Des de l’escola els alumnes de sisè han rebut una xerrada per part d’un mosso d’esquadra. Us convidem a consultar la següent pàgina on  trobareu informació sobre els desavantatges que pot comportar l'ús d'internet i les mesures que podeu prendre per evitar els possibles perills que hi ha a la xarxa.
http://mossos.gencat.cat/ca/prevencio/internet_segura/