MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES

3 trimestres!! 175 dies!!! 1050 hores 63 mil minuts junts... i encara pensem que s’ha fet
 curt!! 
Hem fet moltes coses aquest curs però no hem d’oblidar tot el que heu fet en cursos anteriors. Anècdotes podem explicar moltes però segur que vosaltres recordeu moltes més que avui us passen pel cap: les exposicions, els enigmes, les trobades, les colònies, sortides refrescants... ELS CUBS DE RUBIK!! ELS SPINNERS a tothora!!! PERÒ encara ens ha quedat algun tema pendent, oi? Sí, potser... endreçar la classe, recollir les bates del terra, baixar les escales en ordre, ...Us recordeu que la primera setmana de classe ja parlàvem de graduació? 
Ha estat un curs ple d’il·lusions, d’amistats, de discussions i d’enamoraments.. Esperem que aquests anys viscuts hagin estat inoblidables, no perdeu mai la il·lusió ni la motivació per emprendre nous reptes. Sigueu feliços, confieu en vosaltres pel camí que ara inicieu perquè nosaltres creiem que aconseguireu tot allò que us proposeu. 
 Els vostres mestres sempre estarem amb vosaltres, una mica dins de cadascun, seguint-vos, mirant-vos pels passadissos de l’ESO, veient com us feu més i més grans. Aquí estarem!! 
I a vosaltres famílies, gràcies per fer-nos la feina molt més fàcil. Ha estat un plaer acompanyar als vostres fills i filles en aquest camí apassionant que és l’educació!! 
 Només ens queda desitjar-vos molta sort en aquest nou viatge. Felicitats a tots i totes! 

ESO, PREPAREU-VOS, ELS DE SISÈ JA ESTAN AQUÍ!
Sonia i Marta